life-coaching-pitesti

Este timpul sa ajungi la un nou nivel in viata ta, este timpul sa alegi sa te dezvolti biologic-social-emotional si psihologic. Complexitatea vietii poate fi coplesitoare uneori, insa un life coach te poate ajuta sa te dezvolti, sa treci peste anumite probleme ajungand la solutii si sa-ti atingi potentialul ascuns. Coach-ul este ghidul ce te poate aduce mai aproape de solutii, este cel care te ajuta sa stabilesti si sa indeplinesti obiectivele pe care ti le doresti. Coaching-ul este un mod util de a dezvolta aptitudini si abilitati, precum si pentru cresterea performantelor .

Iata cateva exemple de situatii in care te poate ajuta un coach personal

  • Cand nu iti poti gestiona timpul
  • Atunci cand nu stii ce sa faci in cariera
  • Cand esti stresat la serviciu sau in viata personala
  • Cand ai un dezechilibru intre viata de la munca si viata de acasa
  • Cand ai nevoie sa cresti si sa te dezvolti incontinuare
  • Cand vrei sa-ti imbunatatesti relatiile cu anumiti colegi, prieteni
  • Cand vrei sa-ti depasesti barierele si limitele personale
  • Daca doresti sa-ti cresti bunastarea

Life & Personal Coaching

Coaching-ul personal este suportul oferit oamenilor in procesul de atingere a unui obiectiv specific. Implica un aranjamet de puncte forte ale oamenilor ajutandu-i sa-si depaseasca barielele si limitele personale in scopul de a obtine o stare de bine personala. Astfel, coaching-ul eficient presupune a pune accent atat pe sarcina de realizat, cat si pe relatii.
Coaching-ul pune accentul pe schimbarile generative, concentrandu-se asupra definirii si realizarii specifice de obiective. Metodologiile de coaching sunt orientate spre rezultate, mai degraba, decat orientarea pe probleme. Tinde sa fie extrem de concentrat pe solutie, promovand dezvoltarea de noi strategi de gandire care actioneaza prin incercarea de a rezolva diverse probleme si conflicte din trecut .

Sesiunile de coaching sunt discutii unu la unu, fata in fata, in timpul careia coach-ul ghideaza prin intrebari clientul catre obiectivul ales, tinand cont de valorile si credintele clientului, de identitatea acestuia, verficand in permanenta ecologia mediului din care face parte.

Valorile esentiale ale procesului de coaching sunt confidentialitatea si libertatea, dar si provocarea clientului de a avea un punct de vedere extern ce poate fi dat printr-un parteneriat cu un coach independent.

Serviciile noastre de Life & Personal Coaching sunt oferite doar de antrenori specializati, va oferim profesionalism, eficienta, ghidaj in rezolvarea de probleme, o experienta care va va ajuta sa va dezvoltati si sa cresteti in toate sferele vietii.