business-coaching-pitesti

Business Coaching-ul poate face diferenta dintre o companie mediocra si una foarte performanta. Traim intr-o lume moderna, in continua schimbare, fiecare companie sau firma este formata dintr-o complexitate de elemente si de persoane. Un coach implicat in compania ta te poate ajuta sa creezi un echilibru in acest sistem complex, coach-ul intelege mecanismele prin care functioneaza o echipa eficienta, intelege cum functioneaza interactiunea dintre persoane, si stie cum sa creeze un grup consolidat, eficient si performant.

Companiile perspicace trebui sa inteleaga ca peisajul la locul de munca s-a schimbat si este intr-o continua schimbare, intr-un ritm rapid. Locurile de munca arata diferit, vanzarile arata diferit, marketing-ul arata diferit, chiar si oamenii arata diferit in comparatie cu ce au fost acum cinci ani. Ce inseamna asta si cum ne afecteaza compania? Un coach cunoaste diferentele inter-personale, dar si intra-personale, stie ca fiecare firma este diferita si fiecare are nevoie de interventi diferite pentru a prospera.

Companiile de succes au angajati caracterizati prin 3 elemente:

  • implinire la locul de munca
  • isi folosesc resursele si abilitatile lor naturale
  • directorii si managerii sunt dispusi sa fie transparenti si abordabili, in timp ce arata ca le pasa.

Coaching-ul poate ajuta compania ta prin cresterea acestor caracteristici. Un angajat va fi performant doar atunci cand va fi implinit la locul de munca. Coach-ul poate identifica rapid angajatii cu probleme in acest domeniu si poate interveni eficient, el va identifica sursele problemei si le va corecta, prin diferite strategi folosite in cadrul sedintelor de coaching,care vor ramane strict confidentiale.

Coach-ul va identifica angajatii care folosesc resursele si abilitatile lor naturale, dar si pe cei care au probleme in acest domeniu. Antrenorul ii va motiva si ii va ajuta sa descopere resursele si abilitatiile de care dispun si care le pot folosi eficient in munca. Fiecare angajat este extrem de important, fiecare este diferit si are nevoie de interventi diferite, insa coaching-ul oferit de noi garanteaza soluti performante si eficiente pentru orice firma.

Pe langa coaching-ul cu angajatii, orice coach stie ca si directorii si managerii sunt parte a firmei. Coach-ul ii poate ajuta sa devina adevarati lideri prin promovarea si cresterea anumitelor abilitati. Antrenorul va ajuta oamenii din pozitiile de conducere si prin imbunatatirea unei atitudini transparente. Angajatii au nevoie de un lider abordabil, caruia sa-i pese ce se intampla in companie, coach-ul va poate ajuta sa va dezvoltati si sa cresteti aceste abilitati extrem de importante unei persoane in pozitie de conducere.

Daca compania dumneavoastra are nevoie de o noua cultura de inspiratie, de o noua abordare de conducere sau o curatare toxica, sunt aici, pentru a aduce prin procesul de coaching atingerea obiectivelor dorite.