Dan Preda – Professional Coach

Ma numesc Dan Preda, ofer servicii profesionale de coaching personal, de viata sau in mediu companiilor. Cred in valoarea umana a omului si incerc ca prin serviciile mele sa va ajut sa descoperiti frumusetea omului si complexitatea ce se ascunde in spatele oricarei persoane. Te pot ajuta sa-ti cresti performanta si sa-ti indeplinesti scopurile in mod eficient. Te pot ajuta sa devii o companie mai performanta si mai eficienta prin serviciul de Business Coaching.

Am devenit interesat de acest domeniu cu mult timp in urma, asa ca am inceput sa fac pasi spre a deveni un adevarat Professional Coach. Am absolvit programul de formare NLP Master Practitioner in Coaching & Mediere cu Mind Master si The Austrian Center for NLP/ NLPt, un program extrem de bun, in urma caruia am dobandit numeroase cunostinte, abilitati, competente.

Imi doresc sa ofer un suport performant si profesionist celor din jur pentru a se dezvolta si a-si utiliza intregul potential.

Pentru implinirea misiunii personale a oricarui om, este nevoie ca acesta sa-si insuseasca ablitati care ii permit conexiunea cu pasiunea lui. Sunt gata sa-mi pun pasiunea si cunostintele la dispozitia ta pentru a te ajuta sa ajungi la rezultatele dorite si la indeplinirea pasiunii pe care o ai chiar tu.

Primii pasi pe drumul dezvoltarii personale  i-am inceput in anul 2010 prin participarea la primul modul de formare, START – NLP Professional, care face parte din Programul de formare Professional – COACHING & NLPt. De atunci, am participat la peste 600 ore de formare plus coaching si supervizare.

Orele de formare au fost conduse de traineri cu renume international: Catalin Zaharia, Peter Schutz, , Sid Jacobson, Kris Hallbom, Tim Hallbom, Siegrid Sommer, Melita Stipancic, Benedykt Krzysztof Peczko.

Din decembrie 2015 am Certificare de Specialist in activitatea de Coaching.
Sunt gata sa demonstrez ca sunt un coach profesionist si eficient, serviciile mele implica pasiune si motivatie.

Din decembrie 2014 detin o certificare de: Manager proiect. – Inteleg ce inseamna sa fii manager asa ca stiu exact de ce este nevoie in fiecare companie, pe langa asta pot sa te ajut sa iti imbunatatesti performantele angajatilor tai prin coching de echipa (team coaching).

Tot din decembrie 2014 detin si o certificare de: Formator de formatori. – imi doresc sa te ajut sa progresezi in toate domeniile si sferele tale de interes.

In prezent imi continui dezvoltarea in cadrul Facultatii de Stiinte Socio-Umane Pitesti, specializarea Psihologie. Munca cu omul este o pasiune reala, de aceea te indemn sa apelezi cu incredere la serviciile mele de coaching profesional. Te astept cu mare interes!